כיצד בוחרים שם לבחורה הנמצאת בתהליך גיור

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

כבוד הרב שאלה חשובה לי לכבודו. בחורה בת 25 "אומצה" על ידי אשתי ואנוכי כבת משפחה.שמה אסתר והיא נמצאת היום בתהליך גיור. אסתר מכבדת אותי כאביה המאמץ ולפיכך ביקשה ממני שאתן לה שם שבסיום תהליך הגיור יקרא כשמה החדש. ידועה לי משמעותו העמוקה של בחירת השם ולפיכך פונה אני אליכם בבקשה להפנותי למוסמך לבחירת השם או להנחותיני בדרך לקביעת שמה החדש. בתודה מראש עופר

תשובה

מומלץ לקרוא לגיורת בשם שרה, על שם שרה אמנו ע"ה שהיתה הגיורת הראשונה. זהו גם שם עם אנרגיה מבורכת, וכל מה שצריך.

בהצלחה, ותזכה למצוות - מנשה ישראל