חלום על אלמנתו של בן הזוג

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

בס"ד שלום לצוות הידברות. מזה שנה אני בקשר עם אדם אלמן שהתאלמן לפני שנה ותשעה חודשים. בתחילת הקשר שלנו חלמתי חלום ומאז אני מתקשה להבין אותו ומבקשת באם תוכלו לפרש אותו: אני נמצאת בחדר ולפתע רטאה את דמות פניה של אשתו של חברי כאילו מרחפת (הכרתי אותה טרם מותה) ומבקשת ממני לקרוא לחברי לטלפון. עוד לפני שהבנתי מה קורה היא אמרה לי שהיא תשוב ב"תקומת הבשר" ביום רביעי הארבעה לבקר. ואז התעוררתי בבהלה. חשוב לציין שלעולם לא שמעתי או ראיתי את צירוף המילים "תקומת הבשר"- שלפי הבנתי הנחתי שמדובר בתחיית המתים- דבר שהפחיד אותי יותר. תודה רבה על אוזן קשבת ועצות מעולות באתרכם ישר כח

תשובה

שלום וברכה

אין לך להתרגש מהחלום אפי` אם נניח שיש בכך משהו אמיתי, אין זה בכוחה של האשה הקודמת להחליט לבעלה שלא ינשא, ויכולה את להינשא לו, ללא חשש.

בברכה - בנימין שמואלי