כלי שמתאים להגעלה(דחוף)

  • י"ב ניסן התש"פ

שאלה

שלום לרב
פסח קרב ובא ורציתי לשאול האם אפשר להגעיל כלים בכלי שעשו בו חמץ כלומר האם אפשר לעשות בסיר שבישלו בו פסטה לשים מים חמים ולשים בפנים כלים שיש בהם חמץ שצריך להגעיל אותם?
אני ואמא שלי מתחילים ניקיונות מחר אז אם אפשר לתשובה בהקדם אשמח
אני מתחזק אז אם אפשר שיהיה דין יחסית פשוט
חג שמח וכשרו תודה מראש על כל העבודה המעולה שלכם.

תשובה

שלום וברכה

אפשרי רק לאחר המתנה של 24 שעות שלא להשתמש לא בסיר ההגעלה ולא בסיר המוכשר.