סקר שביעות רצון מההוראה

  • כ' טבת התש"פ

שאלה

שלום רב
אני סטודנטית באוניברסיטת תל אביב
לקראת סוף הסמסטר, ניתנת לסטודנטים האפשרות לענות על שביעות רצונם מהמרצים ע"פ פרמטרים שונים, כמו איכות ההוראה, יחס לתלמידים וכו'
האוניברסיטה משתמשת בתוצאות כדי לשפר את איכות ההוראה (למשל מחליפים מרצה עם באופן קבוע סטודנטים מתלוננים עליו,מוסיפים מתרגל נוסף חוץ מהמרצה וכן זה מדרבן מרצים להתיחס יפה לתלמידים) (המשובים אנוניים)
האוניברסיטה מפרסמת את תוצאות הסקרים וכל סטודנט יכול לצפות במשובים
רציתי לדעת האם קיים חשש של לשון הרע במענה על סקר זה? (כלומר אני רוצה לכתוב משוב שלילי על מרצה מסוים. שאמור להמשיך ללמד אותי גם בסמסטר הבא. אך אני חוששת מלשון הרע בגלל שכל הסטודנטים יכולים לצפות במשוב)
תודה רבה

תשובה

שלום וברכה

אם את יודעת שאת כותבת את האמת אין איסור לכתוב את דעתך.