האם מותר לי להעיר לאבא שלי?

  • ט"ו תמוז התשע"ט

שאלה

שלום כבוד הרב

רציתי לדעת האם מותר לי להעיר לאבא שלי לגבי משהו.
הוא עם בעיות בשמיעה ועם הפרעות קשב וריכוז, ובשנה-שנתיים האחרונות הוא התחיל להרים את הקול, הוא צועק הרבה (לא בכוונה, ולא מתוך כעס), ולעיתים הוא מתפרץ לשיחות ולא שם לב לזה.
האם מותר לי להגיד לו על זה משהו? במידה וכן- איך לעשות את זה?
אני רוכשת לו כבוד רב ורוצה לעשות את הדברים כמו שצריך.

אשמח לעצה
תודה רבה

תשובה

שלום וברכה

לשאול אותו האם הוא מעוניין במכשיר לפיתרון השמיעה כי כך יהיה לו יותר קל לדבר איתכם.