התמודדות בימי הנידה

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

איך אפשר לבלות אם האישה ולהתמודד עימה בימים אילו, אם זה במצבי הרוח שהיא עוברת ולבלות את הזמן בצורה יותר מעשית רצינו לדעת האם יש רב הדורש על הנושא רב תודות . א.ל

תשובה

שלום וברכה

הנה יכול אתה לשוחח עמה, ולחזק אותה, ככל הצורך. רק הנגיעה אסורה, או דברי חשק. אך יכול אתה לחזק אותה ולעודדה ככל שתרצה. יש הרבה מאוד הרצאות באתר הידברות תחת הנושא זוגיות ונישואין.

בהצלחה רבה בנימין שמואלי