האם זהו זיווגי האמיתי ?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום, אני וחבירי יחד 7 שנים,ב-9/12/07 א` טבת אי"ה אנחנו מתחתנים .לאחרונה היחסים ביננו עלו על שרטון וגיליתי בו צדדים שלא היו קיימים קודם לכן ,אני נמצאת במצב של רגשות מעורבים וחששות רבים. אודה להתשובתכם האם זהו זיווגי האמיתי ומה עלי לעשות בכדי לתקן את המעוות.בברכה,סיון

תשובה

שלום וברכה !

אין לדעת אם זה זיוגך האמיתי, והדבר תלוי בהרגשתך, ואם את מרגישה שלא תוכלי לחיות אתו עדיף שלא להנשא לו, אך יש לך לדעת, שאין אדם מושלם, ולכל אחד ישנם מעלות וחסרונות, ועליך לשקלל את מעלותיו וחסרונותיו, ולשקול את דרכך היטב, ואולי עדיף להנשא לאדם שחסרונותיו ידועים, ויש את האפשרות להתמודד עמם, מאשר להתחיל עם אדם חדש, שאין לך מושג מה טיבו ו,הקב"ה ידריך אותך בדרך האמת, ותזכו למצא את זיוגך ההגון במהרה.

בהצלחה רבה בנימין שמואלי