ניתוחים פלסטיים לאשה אצל רופא

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

האם לאשה מותר לבצע ניתוח פלסטי במקום כלשהו בגוף ע`י רופא ולא רופאה (מה שמצוי כיום),או להתעקש לחפש רופאה. ז`א - האם העובדה שהוא מנתח המבצע את עבודתו, פוטרת את בעיית הצניעות שעלולה להיווצר?

תשובה

שלום

מעיקר הדין אין בעיה להנתח אצל גבר גם בניתוח פלסטי . אבל אומנם כיון שזה ניתוח אסטטי רצוי (אבל לא מוכרח) שיהיה אשה.