חשש מהקפדה

  • י"א טבת התשע"ט

שאלה

שלום כבוד הרב! אני מורה מתחילה בכיתה ב' ובת 19
לפני כמה חדשים היה לי מקרה מאד קשה עם תלמידה ולכן העבירו אותה לבית ספר אחר.
מה שקורה זה שאני מאד חוששת מהקפדה של האמא או אפי' הבת או מישהו מהמשפחה... כי באמת באותו יום היה לי יום קשה במיוחד ולא היה לי סבלנות ובאמת כן צעקתי עליה.
אוסיף שההורים כבר לא היו מרוצים עם בית הספר מקודם וזו לא הייתה הסיבה שבגללה העבירו את הילדה, אלא היה כמו שאומרים הקב ששבר את גב הגמל
אני חוששת במיוחד שזווגי ח''ו יתעכב בגלל זה.
אשמח לקבל דברי הרגעה ואם זה חמור אז עצה מה לעשות
תודה רבה מראש!!

תשובה

שלום וברכה

הדרך הכי נכונה היא להתקקשר לבת או לאמא ולהתנצל בפניה שאת מתחילה ואולי עשית טעו תולכן את רוצה לבקש סליחה ממנה ומהבת. אם תעשי כך בוודאי שהכל על מקומו יבוא בשלום ולא תינזקי כלל וכלל ולהיפך תזכי להתעלות רוחנית וגשמית כאחד.