זוגיות

מחלה

  • כ' כסלו התשע"ט

שאלה

הכרתי מישהו ויצאנו לדייט 2. היה ממש טוב, יש כימיה טובה, נעים לי איתו, יש לו מידות טובות, והוא דתי בדיוק ברמה שמתאימה לי. מורגש בין שנינו שזה מוביל לכיוון טוב ברוך ה. הוא סיפר לי בפעם השניה שהוא חולה בטרשת נפוצה- זה לכל החיים, והוא לוקח כדורים כל יום כדי להרגיע את זה כדי שלא יהיו התקפים. באופן כללי הוא מתפקד בלי הפרעות. מצד אחד אני מאוד מחוזקת באמונה ויודעת שגזרת הרופא היא לא גזרת השי"ת, ואם ה רוצה, ובתוספת תפילות, בשנייה הוא מבריא מן המחלה הזו. מצד שני יש בי חשש קטן שקצת מציק לי. מה ההתנהלות במצב הנ"ל?

תשובה

שלום וברכה

טרשת נפוצה בדרך הטבע אי אפשר לרפא בזמנינו. לא מוכרח לשלול את השיודך בגלל זה, יכולה להחליט שהבחור היקר ההוא שווה למרות המחלה, אך עלייך לקחת את זה בחשבון שלא מסתבר ששהמחלה תיעלם כי כרגע כך הוא הטבע ואין כרגע דרך לריפוי מחלה זו.

ה' יתן לך את הכוחות לקבל החלטה מושכלת בעניין זה ובכל אשר תפני תצליחי בעז"ה וה' יהיה בעזרך לבנות בית נאמן בישראל ולזכות לדורות ישרים ומבורכים ולכל טוב.

בהצלחה,