חינוך ילדים

הוצאת ילד מהגן

  • כ"ט תשרי התשע"ט

שאלה

בס"ד
שלום כבוד הרב. פתחתי בחצי השנה האחרונה משפחתון בביתי ב"ה. אני גננת עם תואר ונסיון של כעשר שנים בהוראה.הגיעה אליי בתחילת השנה תינוקת בת 9 חודשים שרק יונקת בקושי מסכימה לאכול מעדן או פירות , מאוד קשורה לאמא והייתה איתה עד עכשיו בבית.היא לא מפסיקה לבכות לרגע כל היום מ7 וחצי עד 4.לא ישנה בכלל. ביומיים האחרונים טיפה פחות בוכה אך עדיין המון ובמשך זמן השינה כולו בוכה ללא הפסקה. אינני מצליחה להשתלט על הבכי היא מוציאה אותי משלוותי והמרוגע שלי ופוגעת ביחסי לשאר הילדים(5).אני נפשית לא רגועה מהבכי שלה.האם זה נכון להגיד לאמא שתוציא אותה כי היא לא מתאימה למסגרת? תודה רבה

תשובה

שלום וברכה

את יכולה להגיד לאימה שזה לא מסתדר ושתנסה למצוא לה תוך שבוע/יים מקום חילופי.