נדודי שינה

  • י"ב אב התשע"ח

שאלה

לא טוב לי בבית הזה יש לי פחד מהחושך האנרגיות לא טובות אני לא יושנת לילה שלם קמה פתאום בשתיים שלוש ומפחדת לחזןר לישון היו הרבה פעמים שחלמתי על עולמות עליונים

תשובה

שלום וברכה

ראשת יש לבדוק את המזוזות, לאחר שבדקת את המזוזות תעשי חנוכת הבית ובעז"ה הכל על מקומו יבוא בשלום.

אני מניח שאת בוודאי קוראת קריאת שמע שעל המיטה, דבר שמאור לסלק את הפחדים והחרדות.