חיוב דייר שפרץ למחסן פרטי והחליף מנעול בהוצאות פריצה

  • י"ד תמוז התשע"ח

שאלה

היי,
רציתי לשאול לגבי דייר שהשתלט על המחסן שלי (יכול להיות שנשכחה פתוח ולא היו דברים בפנים) לא בירר למי שייך המחסן והחליף מנעול...פרסמתי בלוחות מודעות ובמעלית מעל שבוע ואף אחד לא ענה בדבר השתלטות על המחסן. לבסוף הוצאתי דוח שנקרא תשריט משותף של הטאבו (בעלות של 133 שח )שמראה למי שייך המחסן בהוראת המשטרה כדי לדעת שהמחסן שייך לי וכן הזמנתי פורץ מנעולים לפריצת המנעול (בעלות של 350 שח). נשאלת השאלה מי צריך לשאת בהוצאות של שגרם לי נזק כלכלי כולל של 483 שח. ...אני או הדייר שהשתלט לי על המחסן והחליף מנעול ? לתשובתכם אודה

תשובה

שלום וברכה

על פריצת המנעול הדייר שהשתלט חייב לשלם. אבל, על הזמנת תשריט משותף הוא לא חייב לשלם לך.

בהצלחה,