סיום על ספר הלכה

  • כ' ניסן התשע"ח

שאלה

שלום רב,
בקרוב אני עומד לגמור את החוברת "סדר היום בהלכה ובאגדה" ואחרי שלמדתי כל כך הרבה הלכות אני רוצה לעשות סיום עם מניין וסעודה, ובעז"ה ככה גם על כל חוברת מהסדרה: "בהלכה ובאגדה"
יש לי שתי שאלות:
האם אני יכול לעשות סעודה ומניין על קדיש על סיום כל חוברת "בהלכה ובאגדה"?
ואם כן צריך לעשות סיום, מה הנוסח לסיום?

תשובה

שלום וברכה

יכול בהחלט לסיים בסעודה גדולה ואמירת קדיש על ישראל וכו' ולהודות לבורא עולם על החסד שזכית ללמוד ולהבין ולסיים ספר זה. כך יתן לך ה' את הכוחות להמשיך וללמוד עוד ספרים אחרים ותזכה לגדול בתורה ויראת שמיים.

עלה והצלח,