היתר עסקה,הלוואות

  • ג' אדר התשע"ח

שאלה

אני עובדת בבנק , ומתוקף תפקידי אני נותת להרבה אנשים הלואות בריבית , נכון שלבנק יש התר עסקה ,אך אני שומעת מלקוחות חרדים שהתר עסקה זה לא תמיד מספיק , האם אני עוברת חס וחלילה על איסור הלוואה בריבית?
תודה רבה!

תשובה

שלום וברכה

אין לך איסור כלל. מי שמבקש להחמיר ניתן לתת לו היתר עיסקא פרטי בינו לבין הבנק. את מצידך בכל מקרה לא עוברת על שום איסור.

בהצלחה,