קריאת תהלים בערב אחרי שקיעה

  • כ"א טבת התשע"ח

שאלה

שלום כבוד הרב, אני נוהגת לקרוא כל יום תהלים, כאשר בכל יום אני קוראת את הפרקים המחולקים של אותו יום, וכך מסיימת ספר תהלים כל שבוע ברוך השם. מכיוון שאני אמא ועובדת במשרה מלאה ביום, לא תמיד אני מספיקה לקרוא את הפרקים לפני השקיעה.. האם אפשרי לקרוא בכל ערב (בסביבות 20-21 בערך) את הפרקים של יום המחרת, כי היום כבר מתחלף בשקיעה?.. אני יודעת שאומרים שלא מומלץ לקרוא בשעות אלו, אך אם לא אקרא בשעות אלו, יש מצב סביר שלא אספיק לקרוא בכלל. אודה לתשובתך

תשובה

שלום רב,

כיוון שקשה לך למצוא זמן אחר - את יכולה לקרוא תהלים בלילה ללא חשש.

ראי https://www.hidabroot.org/question/75152

בברכה,

הלל מאירס