האם יש ללבוש ציצית בשעת השינה?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

בס"ד שלום לכבוד הרב! 1. האם יש ללבוש ציצית בשעת השינה? 2. שקוראים קריאת שמע שעל המיטה יש להיות על המיטה, או ניתן להיות במקומות אחרים בבית? 3. כשאני חולם חלומות לא טובים אני אומר את סדר הטבת חלום - האם יש עוד דבר שצריך לעשות? - תודה רבה ויישר כח.

תשובה

1. אין חובה, הספרדים נוהגים ללבוש.

 2. אין ענין שיהיה על המיטה, ואם הכוונה במקום אחר יותר טובה אז ודאי לומר במקום אחר.

 3. זה מספיק