עיצוב בית מזוזה

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

חלק מעבודתי הוא עיצוב חדרי ילדים, קיבלתי הזמנה של בית מזוזה מצוייר (כמובן שהמזוזה שבפנים תהיה בע"ה כשרה) אך האם מותא לי לצייר ציור כלשהוא על בית המזוזה שאני עיצבתי? האם חובה אותיות "שדי" מחוץ לבית המזוזה? האם זה בסדר שאעשה זאת? זה כשר? חלילה אני לא רוצה לעבור עבירה כל שהיא ובטח שלא לפרנסה.. בבקשה ענה לי בדחיפות עלי לתת תשובה ללקוחה שלי. תודה רבה ושבוע טוב ומבורך.

תשובה

שלום

אין חובה בכתיבת האותיות, ואתה יכול לצייר כאוות נפשך. כמובן ציור שיהיה מכובד לכיסוי המזוזה.

 בהצלחה