סדר תפילת שחרית

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

האם אדוני הרב יוכל להגיד לי איך להתפלל מאיזה פסוק ועד איזה פסוק בכל הסידור כולל הנחת תפילין כולל כל הברכות כולל כל הדברים שקשורים לסידור ואם יש לך אתר טוב לזה השמח לקבל או שאם אחד מהרבנים באתר יוכל לפתוח פינה של זה זה יעזור לי ולהרבה אנשים אני בטוח בזה ובנתיים שלום כבוד הרב הגאולה בדרך כבודו יש בפני מלא עבודה ואני חייב לעלות את הרמה הרוחנית שלי כמה שיותר ושוב פעם תודה אתם עושים עבודת קודש אתה וכל הרבנים וכל צוות ההידברות אני בטוח שהמשיח יבוא הוא יתן לכם הרבה ציונים לשבח ...

תשובה

שלום אביחי

יש שלוש תפילות ביום שאנו מתפללים שחרית מנחה וערבית.

בסידור מצוין מהיכן עד היכן כל תפילה. הראשונה זה שחרית שאותה מתפללים בבוקר. כל מה שכתוב בסידור אומרים בתפילה ביחיד חוץ מהקדיש , ברכו. התפילה מתחילה בהודו להשם ומסתיימת בתפילת עלינו לשבח.

מנחה כוללת אשרי יושבי ביתך שמונה עשרה ועלינו לשבח.

ערבית זה ברכות קריאת שמע וקריאת שמע של הערב שמונה עשרה ועלינו לשבח.

הכי טוב שתגיע פעם פעמיים לבית הכנסת ותראה כיצד הציבור מתפלל ביום חול וכך תוכל לדעת כל קטע אם אומרים או מדלגים.