כיצד ניתן לחזק לשמור על הזוגיות?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום! הייתי רוצה לדעת איך לשמור על זוגיות ושתישמר תמיד גחלת האהבה ההבנה האכפתיות וכו` וכמובן איך לשמור על השלום בית? בתודה מראש.

תשובה

שלום

בשביל זה חייבים לדעת קודם כל שרוב הזוגות בעולם חיים בדיעבד ולא מתוך שלום אהבה ואכפתיות. וזה כיוון שמעולם לא השקיעו לחוד וביחד מחשבה להבין מה זה האהבה . מה זה שלום בית. מהם תכונות האשה והצרכים שלה. מהם תכונות הגבר והצרכים לו.

לכן כצעד ראשון חייבים ללמוד את הנושאים הללו ולשנן אותם. יש באתר מספר סרטים של הרב שמחה כהן בנושא שלום בית. תקבעי עם בעלך לשבת ולצפות יחד בסרטים, תדונו עליהם יחדיו. מה זה אומר לגביך.

בנוסף יש את סרטי הרב נח וינברג בנושא אהבה וזוגיות ,גם כן מומלץ. אין נוסחת קסם לאהבה , יש דרכים ללמוד כיצד ליצור אהבה .