אמונה

יחסים בעת הריון תאומים

  • ה' אדר א' התשע"ו

שאלה

כובד הרב שלום, אשתי בהריון תאומים ונמצאת לקראת השבוע ה 22 להריון. הרופאים ממליצים להפסיק קיום יחסים בשלב זה כדי למנוע לידה מוקדמת. האם יש היתר בדת לקיום יחסים עם זונות בתקופה בה אינני יכול לקיים יחסים עם אשתי? תודה מראש.

תשובה

שלום וברכה

אסור בהחלט ללכת לאשה זרה חלילה.

אם אין סיבה רפואית מיוחדת להימנע מקיום יחסים אין להימנע. רק אם הוראת הרופאים באה עקב מצב רפואי של אשתך יש אכן להימנע.