קשה לי לשמור נידה

  • י"ז שבט התשע"ו

שאלה

שלום, אני בחורה חילונית וחבר שלי מסורתי לא נשואים אבל רוצים. למרות שרוצים והרבה ולדעתי הוא יהיה האבא של הילדים שלי אני כל הזמן מסתייגת מהמחשבה של לשמור נידה קשה לי לחשוב על זה זה נראה לי משהו שהוא לא הגיוני ולמרות שהתקרבתי לדת לאט לאט זה הדבר היחיד שמקשה עלי באופן שמכניס אותי ללחץ ומפחיד אותי מפחדת שאני לא יהיה מאושרת בעתיד, וגם יוצאות לי לפעמים אמירות כ״נגד״ הדת ואז הוא אומר שאני חייבת להפסיק כי גם לא בעתיד הוא ואני נהיה אומללים ולדעתי הוא צודק. אני כן רוצה להרגיש שאני עושה את זה כי אני רוצה ואני מבינה את המשמעות אני רוצה בלב שלך ולא רוצה לעשות את זה כי מכריחים אותי להרגיש כאילו זה לא קיים והכל כרגיל מה אני יכולה לעשות בשביל שזה יהיה ככה? ועוד שאלה אני מרגישה לדרות כל הזמן חדת שניפרד שנריב עוד פעם שנוא פתאום יגיד לי שהוא לא אוהב אותי או שהכי גרוע זה שלא ידבר איתי כי התווכחנו והוא מסוגל כמה ימים טובים לעשות לי את זה ואז להשלים ולהגיד שזאת הייתה אשמתי אבל אני רוצה נפש בריאה מתחננת שתעזרו לי

תשובה

שלום וברכה

אציע שנשוחח איתך טלפונית על כל העניינים ובעז"ה תראי רוב נחת וברכה והצלחה בזוגיות שלכם ותכולי להינשא מתוך שמירת הטהרה בשמחה ובטוב לבב.