שאל את הרב - כללי

השאלות שבאתר

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

מדוע פרסום השאלות לציבור הינו רק אחרי סינון שלכם ולא בצורה של העלאת השאלות באופן חופשי? האין אתם סבורים כי הדבר פוגע בתדמית ההסברתית שלכם שכביכול נראה הדבר שרק שאלות שקל לכם לענות עליהם מתפרסמות?

תשובה

שלום רונן,

כפי שתוכל לראות בעצמך, צוות הידברות עונה לכל סוגי השאלות באתר, משאלות על קיום בורא ועד שאלות על זוגיות. אנו עונים לשאלות קלות וקשות כאחד.

עם זאת, עליך להבין שחלק מהשאלות הן אישיות, או עוסקות בתחומים שאינם מתאימים לפרסום (לדוג´ עבור נערים הגולשים באתר). לכן שאלות רבות נענות רק באופן אישי, וכפי בקשת כל שואל ושואל.