פתרון חלום דחוףףףףףףףףףףףף

  • ז' שבט התשע"ו

שאלה

לכבוד הרב , שלום רב! היני בתחילת הריון . עוד לא הייתי אצל הרופא אפילו. וחלומי מאוד מדאיג אותי. חלמתי על בית קברות יהוד ששם היה גם קבר של ערבי שאני והיה שם גם צלב. אני זוכרת את החלום מעורפל.... אך זוכרת שאמרתי איך יכול להיות שרב אישר לקבור גוי בבית קברות יהודי? אני אפילו זוכרת שכאילו החלפתי כמה מילים עם אותו ערבי מת שיצא מהקבר. ובאותו חלום חלמתי על בית עזוב, מוזנח.. ושירד גשם בחוץ והמים של הגשם הרטיבו את הקיר של הבית הזה מבפנים. ממש ראיתי טיפות של מי גשם יורדות על הקיר. ולפני כמה ימים חלמתי שהדלקתי אש בשבת, כאילו בטעות ... והסתכלתי על מישהו שראה אותי ואמר לי הדלקת אש... מה זה אומר כבוד הרב?

תשובה

שלום וברכה

נראה לי שכל החלומות שוא ידברו ואין בהם כל מסר. את יכולה להיות רגועה לגמרי.

בהצלחה,