חלום של שיניים נופלות

  • כ"ט טבת התשע"ו

שאלה

מה המשמעות של שיניים נופלות בחלום? בהריון הקודם שלי חלמתי מס' פעמים על שיניים נופלות בסוף נולדה לי ילדה לא בריאה שנפטרה מס' חודשים אחרי הלידה. כעת נראה שאני שוב בהריון ואתמול בלילה שוב חלמתי חלום בסגנון של החלומות הקודמים רק שהפעם הצלחתי להחזיק את השן שלא תיפול לגמרי ואז התעוררתי. הרושם של הפחד מפני שיניים נופלות נותר בי ואני מאוד מפחדת לגבי ההריון )-: האם יש משהו לעשות חוץ מהטבת חלום? יש לציין שבהריון הקודם עשיתי אמרתי את הנוסח של הטבת חלום בברכת כהנים ובכ"ז נולדה ילדה לא בריאה. אני רוצה ילדים בריאים!

תשובה

שלום וברכה

מלבד הטבת חלום תקבלי על עצמך קבלה טובה אם בצניעות אם בשמירת שבת וכדו' וכן תבקשי את ברכת אחד מצדיקי הדור.

בברכה לזרע של קיימא,