שאל את הרב - כללי

אומרים שהצופן התנכי לא סתם אז מה אני אמור להבין מהפסוק הזה?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום לך כבוד הרב אומרים שהצופן התנכי לא סתם אז מה אני אמור להבין מהפסוק הזה?? אשמח לקבל תשובה יחזקאל פרק קח" פסוק א" וכ´ו בן אדם שים פניך אל גוג ארץ המגוג נשיא ראש משך ותבל והנבא עליו: ואמרת כה אמר אדני יהוה הנני אליך גוג נשיא ראש משך ותבל... תספרו מהאות א" של המילה נשיא בדילוגים של 7 אותיות יוצא אובמה... (בן אדם שים פניך אל גוג ארץ המגוג נשיא.. אובמה...)

תשובה

שלום וברכה

ממצא מדהים. יש להבין מכך שיש בתקופה הזאת פוטנציה להתגשמות כל יעודי הנביאים אשר ייעדו על אחרית הימים. המלחמה האחרונה המסיימת את תקופת המלחמות ומביאה את האנושות כולה לעבר עידן של שלום, וגר זאב עם כבש, וכתתו חרבותם לאיתים, וידעו ויכירו כל הגויים כי ה´ אלוהי ישראל מלך. ומלכותו בכל משלה. לעם ישראל כמו לאנושות כולה תהיינה רק תוצאות טובות ממלחמת גוג ומגוג.

בהצלחה - מנשה ישראל