איסור לר ילבש בתחתונים סופגים

  • י"ח טבת התשע"ו

שאלה

שלום רב, בני בן ה13 עדיין מרטיב בלילה ולשם כך הוא משתמש בתחתוני ספיגה (חיתול העשוי כמין תחתון), לאחרונה הוא התחיל לטעון (לאחר שקנינו בטעות חבילה של חיתולי בנות) שהחיתולים של הבנות יותר נוחה לו והוא מעוניין שנמשיך לקנות לו מזה. שאלתי היא - חיתולי הבנות הם מעין תחתונים שצבועים בוורוד ומצוייר על זה פרחים וחיתולי הבנים צבועים בכחול ומצוייר על זה מכוניות, כך שיש חזות לכל סוג של חיתול (שהוא מעין תחתון כאמור) למין מסויים, האם מותר לקנות לילד מחיתולי הבנות או שמא יש בזה איסור לא ילבש?

תשובה

שלום וברכה

לעניות דעתי אין חשש. אתייעץ עם רב נוסף, אם הדעה תהיה שונה אעדכן.