קרי לילה:::

  • כ"ד כסלו התשע"ו

שאלה

שלום כבוד הרב,יש לי קרי לילה כול בערך שבוע איך אני עושה שזה יפסיק פעם הייתי מוציא זרע לבטלה והתחזקתי והפסקתי עם המעשה הלא טוב הזה כי הבנתי שזה חטא,מה אני צריך לעשות כדי שזה יפסיק אני ממש מרגיש לא טוב עם עצמי שזה יוצא לי

תשובה

שלום וברכה

אשריך שזכית להפסיק לחטוא בחטא חמור זה, שכרך גדול מאוד מן השמיים.

חשוב לדעת שאינך אחראי על קרי לילה כאשר אין לך מחשבות רעות במשך היום ואתה שומר על עיניך.

תקפיד ללמוד תורה בכל יום . כמו כן תקפידלקרוא את קריאת שמע לפני השינה עם ברכת המפיל וכן את הארבעה הפרקים הראשונים של ספר תהילים ותאמראת המשפט הבא שד-י ישמרני מחליים רעים מחלומות רעים וממקרים רעים וממקרה לילה. תשכב על צידך ובעז"ה תזכה להינצל.