שאל את הרב - כללי

אחותי חלמה על אבא שלי שהיא רואה אותו בחלום, ובחלום הוא מאוד מאוד מפוחד

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום כבוד הרב אחותי חלמה על אבא שלי ז"ל שהיא רואה אותו בחלום,ובחלום הוא מאוד מאוד מפוחד,יושב על כסא ומכוסה כולו בסדין ונראה כאילו מתחבא וכשהיא מדברת איתו הוא אומר לה שהוא מאוד מאוד מפחד,אחותי מתארת את תחושת הפחד שלו שהיא ממש הרגישה אותה,אבי נפטר לפני כחודשיים האם כבוד הרב תוכל לפרש לנו את החלום הזה?מה המסר,האם אנחנו צריכים לעשות משהו כדי לעזור לו? תודה רבה.

תשובה

שלום לך

אביך כנראה עדין ממתין לדינו בשמים, ועליכם לעשות הכול כדי שיוטב לו שם במרומים, התנהגות בני הנפטר בדרך התורה עוזרת לנשמה בעולם הבא לזכות בדין, אם הדבר אינו כך, הנשמה ניזוקת מכך מאוד.

בהצלחה - בנימין שמואלי