שאל את הרב - כללי

מה לעשות כשפוחדים מהמלחמה?

  • כ"ג תשרי התשפ"ד

שאלה

שלום כבוד הרב: אני מפחד מהמלחמה ולא יודע מה לעשות אני משתדל לשמור שבת אבל לקחתי על עצמי לא לעשן בשבת ואני רוצה לדעת עם זה יעזור לי לשרוד מהמלחמה הזאת אני מעריץ ואוהב את אבא שבשמיים (מלך מלכי המלכים) אבל מפחד על החיים של בני משפחתי יותר משלי אני נחמד לאנשים ולסביבה משתדל לשמור פה מלשון הרע והכי חשוב הולך לתפילות ולשיעורים בזמן פנויי או קורא באינטרנט דברי תורה ופסוקים אני כל כך מעריץ ואוהב את מלך מלכי המלכים שאני פוחד ממנו פחד מוות ויראה תעזור לי להתייצב ולסדר את מהלך החשיבה שלי מה עליי לעשות בבקשה

תשובה

שלום וברכה

שמירת שבת מועילה מאוד לאדם להינצל מכל רע ומכל צרה ובוודאי להינצל מדינה של גיהנום ומחבלי משיח ותזכה לימות המשיח ולחיי העולם הבא. קבל על עצמך ללמוד כמה דקות בכל יום ובעז"ה ככל שתרבה במצות כך תרחיב את מטריית ההגנה על כל משפחתך ותזכו כולם לקבל פני משיח צדקינו.