שאל את הרב - כללי

גויה@!

  • ח' כסלו התשע"ו

שאלה

שלום ,לפני שנה הייתי בקשר עם גויה אני חי בחול . פגשתי אותה אחרי זמן מה והיא אמרה שיש לי ילד מימנה . מה אני אמור לעשות לפי ההלכה . אגב אני שמרתי כבר עשרה חודשים לא להיות עם אשה . תודה

תשובה

שלום וברכה

חלילה לחדש את הקשר עם גויה זו. התיקון לחטא המשכב עם הגויה הוא בראש ובראשונה להפסיק לחטוא כפי שזכית לעשות ברוך ה' ועל כן בוודאי אין לך לחזור לקשר איתה.

על פי ההלכה אין הילד מתייחס אחריך ואין לך כל קשר איליו אף אם נאמין שהוא אכן בנך דבר שלא מוכרח כלל ולכן הימצאות ילד אינו סיבה לחידוש הקשר חלילה.

המשך לשמור על בריתך כראוי ותזכה בזה לתקן את כל מה שנכשלת ובמהרה תזכה לזיווג הגון ולישועת ה' בכל העניינים.

נשמח לסייע לך עוד ככל הצורך.