האזכרה של אימי ז"ל תחול ביום רביעי בעוד שבועיים. ממתי אני צריך להתחיל לומר קדיש?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

בס"ד שלום לכבוד הרב. האזכרה של אימי ז"ל תחול ביום רביעי בעוד שבועיים.ממתי אני צריך להתחיל לומר קדיש? שאלה שנייה. אני נוהג להתפלל כשליח ציבור באזכרה,מנחה וערבית.באזכרה הקודמת אמר לי אחד המתפללים שאין לומר תחנון במנחה,ומתפלל אחר טען שיש לומר תחנון. מהי הדרך הנכונה? תודה לכבוד הרב.

תשובה

שלום וברכה

אומרים קדיש בערבית של יום שלישי וכן בשחרית ובמנחה. בדרך כלל במנחה אומרים תחנון, ויש קהילות מעטות שאינם מנוהגות לומר תחנון במנחה.

בברכה - בנימין שמואלי