כיבוד הורים+_

  • י"ד חשון התשע"ו

שאלה

שלום וברכה שמי רונן נשוי ברוך השם ואבא לשני ילדים ובעזרת השם השלישי בדרך , שאלתי היא כזאת אימי גרה עם הנכדה שלה , ואחותי גרה בעיר , ואחי גם גר בעיר לא רחוק מאימי , ואבי נפטר , האח והאחות לא רחוקים מהאמא אבל אחותי והאמא לא בקשר כרגע וגם אחי רק מידי פעם קופץ לבקר ממש ככה אני מרגיש שהם מזלזלים בה ומגיע לה יותר בתור אמא שגידלה אותנו הכרת הטוב ,אני גר באזור בית שמש ואימי ברחובות ,, אני מאד רוצה לעזור לאמא שלי ,היא מאד עצובה מהיחס שלהם כלפייה שאפילו יום הולדת לא עושים לה , איך אומרים שאדם נמצא בחיים לא מעריכים אותו אבל שהוא מסיים את תפקידו בעולם הזה אז בוכים ומצטערים ,אני מאד רוצה לעזור לה במה שאפשר איך המרחק מפריע ואשתי לא ממש רוצה לעבור כי אימי לפעמים נוהגת להתערב אך אנחנו לא מאפשרים לה כמובן בדרך נועם ,אשמח לעזרה כלשהי תודה רבה ותודה להשם שיש אותכם

תשובה

שלום וברכה

אין לעבור דירה בניגוד לרצון אשתך, תעשה כל מאמץ לבקרה לעיתים תכופות ככל האפשר.