שאל את הרב - כללי

אפשר לקבל ברכה מהרב

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

כבוד הרב שלום! לפני שבוע כלתי עברה תאונה עם הרכב של העבודה שלה ברוך השם יצאה ללא פגע ובשבת עשינו ברכת הגומל . היום הבן שלי שהוא בעלה גם משהו נכנס בו ברכב של העבדה שלו ושוב תודה לאל לא קרה כלום. אני רוצא לקבל ברכה עבורם וגם לשלאול מה עליהם לעשות האם זה עין הרע שם כלתי הילה בת ציונה ושם בני סידרו בן סילביה אבקש תשובתך במהרה. יישר כח

תשובה

שלום וברכה

אברך את בנך סידרו בן סילביה ואת כלתך הילה בת ציונה שיחיו חים טובים ומאושרים וינצלו מכל רע.אין לכם לחשוש מכלום, רואים הינכם שה` שמר את שניהם והצילם מכל רע, זכרי תמיד שרק אלוקים יש בו כוח לעשות לכם טוב או להיפך, והודו לו על כל חסדיו עמכם.

כדאי מאוד כהודאה לה` להתחזק בדבר מסוים, ובכך יראו לה` שאינם כפויי טובה חלילה.

בהצלחה – בנימין שמואלי