שאל את הרב - כללי

אבא שלי חלם שהבבא סאלי מחזיק אותי בידיים שלו כשאני תינוק והוא חלם את החלום הזה יותר מפעם אחת

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום אני עוד מעט בן 17 ולפני שנולדתי אבא שלי חלם חלום כשאמא שלי הייתה בהריון בי, שהבבא סאלי מחזיק אותי בידיים שלו כשאני תינוק והוא חלם את החלום הזה יותר מפעם אחת ולכן כיום שמי הראשון הוא חן ושמי השני הוא ישראל על שמו של הבבא סאלי ושם המשפחה שלי הוא איפרגן לכן אני רוצה לדעת מה הפרוש של החלום הזה אבא שלי אמר לי שקיבלתי ברכה אבל הייתי רוצה לדעת יותר פרטים.. זה פשוט מסקרן אותי.... נולדתי בתאריך 30.9.91 ביום שני מזל מאזניים

תשובה

שלום וברכה

ככל הנראה זכית לקבל שפע מיוחד מרבינטו הבאבא סאלי אשר מקרין מאורו עליך ותוכל להתרב בקל לתורה ומצות. בצורה הנעלה ביותר.

בברכה - בנימין שמואלי