שאל את הרב - כללי

מזל בתולה כ` באלול

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום רב לכל הצדיקים שמי הוא שלום וברצוני לדעת אם יש משמעות לתאריך לידה שלי כ` באלול 28.08.83 תודה רבה מראש.............. נ.ב האם השם שלי שלום זה טוב או......

תשובה

שלום וברכה

שמך מצוין מאוד, ושלום יהיה לך בכל דבר. שלום הוא שמו של ה` וכנושא את שמו של ה` בוודאי הינך יכול להתקרב אל ה` מאוד. נולדת בחודש שבו הקב"ה יורד לעמו ישראל, ומשפיע עליהם טהרה ורחמים ורצון להתקרב איליו. הנולדים בחודש זה בקלות הם יכולים להיטהר ולהתקרב אל ה` באמת.

הנולדים בחודש זה, רוחניים יותר, וקרובים הם מאוד אל עולם התשובה, מתעוררים הם במהרה לחזור מכל חטא ולעשות רק מעשים טובים. בברכה - בנימין שמואלי