שאל את הרב - כללי

מדע סותר תורה ?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום רב: יש לי מס שאלות שלא מצאתי עליהם תשובה אשמח מאוד אם תענו לי. 1)כמה סוגי דגים נמצאו עד היוםו כמה מהם טמאים 2)יש שטוענים שקיים דג שאין לו סנפיר במים האם זה נכון ואם כן מה התשובה 3)האם השפן והארנבת הם מעלי גרא או רק ניראים כמעלי גראוהאם יש להם שיניים עליונות 4)האם יש עוד בע"ח הניראים כמעלי גרא אשמח מאוד לקבל תשובות ותמשיכו לחזק את ידינו

תשובה

שלום וברכה

א. מספר מיני הדגים שזוהו עד היום - 27,000. להם תתי מינים רבים.
ב. P>שבת שלום - מנשה ישראל