מנהג הכפרות המזעזע

  • ב' אלול התשע"ה

שאלה

שלום.מצער אותי לראות כל מיני תמונות במקבץ הומור ברשת שכוללות בעלי חיים בתמונות שלכאורה חמודות או מצחיקות,אבל בפועל מדובר בצער בעלי חיים לטובת זה שמישהו יצחק. אותי זה לא מצחיק.בנוסף,זו התעללות בתרנגולות מנהג הכפרות הזה, אפשר לעשות את זה בכסף,אז למה אתם נותנים לזה יד כשאתם מפרסמים כותרת עם ''תרנגולות בואו לאכול, אופס...''.

תשובה

שלום וברכה

לא הבנתי מה הזעזוע ממנהג הכפרות.

אנו לא מפרסמים במקבצי ההומור תמונות שלועגות לבעלי החיים או משהו בסגנון. יש דברים מצחיקים\חמודים, לא מעבר.

בהצלחה,