בימי העומר שחל ראש חודש מותר לחגוג

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

ברצוני לדעת אם בראש חודש בימים של העומר מותר להיות ביומולדת אשר חוגגים בימי העומר אבל בראש חודש.. כמו כן גם לדעת בברירור אם מותר ללכת לים בעומר כיון שאני שומעת תשובה אחרת בכל פעם אשמח לתשובה במהרה תודה

תשובה

שלום וברכה

מותר ללכת למסיבת יום הולדת, אבל אין לשמוע מוזיקה, ואם מדליקים שם מוזיקה אינך צריכה ללכת משם, אבל אין לך להשתתף בריקודם אם ישנם. מותר ללכת לים בעומר כן כתב בשו"ת ציץ אליעזר.

בברכה - בנימין שמואלי