שאל את הרב - כללי

התחזקות ופוריות

  • כ"א אב התשע"ה

שאלה

שלום , הנני חילונית שלאחרונה מרכישה צורך להתקרב לדת אך אין את הידע כיצד.. ממה היית מציע להתחיל ? מה עליי לעשות? בנוסף אני אחרי חצי שנה של טיפולי פוריות שלא צלחו , מה יכול לעזור? תודה רבה!!

תשובה

שלום וברכה

אשרייך ואשרי חלקך שזכית להגיע להחלטה נכונה זו להתקרב אל אביך בוראך אוהבך החפץ בטובתך.

אציע להתחיל בשמירת הטהרה {אם לא ידוע לך בדיוק את ההלכות נא לשוח לנו מס' טלפון ומדריכה מטעמינו תשוב אילייך ותלמד איתך את עיקרי ההלכות בטוב טעם}  שהיא סגולה גדולה ובטוחה להיכנס בהריון בעז"ה, ונטילת ידיים שחרית מיד בקומך ליטול שלושה פעמים לסירוגין את יד ימין ויד שמאל. גם שמירה על הכשרות ראוי להתחיל מיד כמו כן יש להשתדל להתחיל לשמור את השבת במה שניתן ולהשתדל כל הזמן להתחזק עוד ועוד בשמירת השבת שהיא המצווה החשובה מכל המצוות נשמח לסייע לך ככל הצורך בהכוונה מפורטת כרצונך ואם תרצי, מדריכה/רב מטעמינו ישמחו ללוות אותך בדרכך לפי הקצב שלך בעז"ה.

כמו כן אשמח לענות לך עוד במייל כפי הצורך.

שבת שלום, בהערכה רבה,