אמונה

אמירת תודה לה’?

  • כ' אב התשע"ה

שאלה

אני מנסה ומשתדלת לומר תודה לה' על כל דבר שיש לי או שהוא נותן לי זמנית אבל כמה שאני יודה לא אף פעם אני לא מודה מהלב אני לא מצליחה להיכנס לזה אני שומעת המון הרצאות על אמירת תודה אך בכל זאת קשה לי לומר זאת בכוונה!! וזה מעציב אותי..

תשובה

שום וברכה

על כך נאמר האמנתי כי אדבר- ככל שמדברים יותר אמונה כך האמונה מושרשת יותר בליבנו וההכרה בכך שנותן הטובות כולם הוא בורא עולם מתחזקת והולכת.

המשיכי בדרכך הטובה ותנסי תמיד להתבונן מה הטובה המיוחדת שקיבלת מאת ה' ובעז"ה תראי שהרגש תודה מתחזק יותר ויותר במשך הזמן.