האם קריאת חק לישראל כל יום נקראת לימוד תורה?

  • ח' אב התשע"ה

שאלה

1. האם קריאת הספר חק לישראל כל יום זה מספיק וגם נקרא לימוד תורה?

2. האם מותר לשמוע להרצאות על קבלה של הרב יצחק בצרי במיוחד באתר שלכם או שהאיסור לימוד קבלה הוא בספרים בלבד? אני בן 16 יש בעיה עם הגיל.

תודה רבה

תשובה

שלום רב,

1. חק לישראל בוודאי נחשב ללימוד תורה, אולם יש להשתדל למצוא עוד זמנים ולקבוע אותם ללימוד תורה, כי זה לא מספיק כדי לדעת את כל המצוות וההלכות אשר יעשה אותם האדם וחי בהם.

2. ההרצאות שיש באתר מותרים לכל אדם.

עלה והצלח מאוד,

הלל מאירס