שאל את הרב - כללי

השפעת שנה מעוברת על המזל

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

נולדתי בשנה מעוברת בחודש ניסן במזל טלה.

האם יש השפעה על כך במזל, ואולי יש זיקה למזל אחר או זה אותו דבר כמו שנה רגילה.

תשובה

שלום וברכה

אין כל הבדל בין שנה מעוברת לשנה רגילה בעניין זה, אלא לגבי הנולדים באדר ב', שלפי המבואר בספרים הם למעלה מהמזל באופן מיוחד.

בברכה - בנימין שמואלי

הרב זמיר כהן בהרצאה קצרה ויסודית, נוגע בנקודה המרתקת: האם ישראל באמת תמיד מעל המזל? האם יש השפעה למזל? צפו:

מזלות ביהדות - כל מה שרציתם לדעת על מזלות ביהדות - הידברות

מזלות ביהדות: האם היהדות מאמינה באסטרולוגיה? 10 עובדות מרתקות - הידברות

גלגל המזלות ביהדות - אסטרולוגיה יהודית - הידברות

מה מידת ההשפעה של המזלות על האישיות שלנו? לחצו כאן וצפו בשיעור המרתק של הרב יגאל כהן.