אני חוזרת בתשובה ובעלי לא מספק אותי מינית

  • י"ב תמוז התשע"ה

שאלה

שלום כבוד הרב. אני בת 21, וחזרתי בתשובה לפני שנה וחצי תוך כדי הצבא שם הכרתי את בעלי(דתי לאומי מבית)לאחר 7 חודשים התחתנו והיום אנחנו נשואים 4 חודשים ואני בהריון בחודש שלישי ברוך ה. מיד לאחר החתונה ולפני הכניסה להריון, הבנו אני ובעלי שיש לנו פער עצום בעניין יחסי המין. כמובן שהוא שמר נגיעה מגיל 13 אך אני מגיל 16 בו עברתי את קיום יחסי המין בפעם הראשונה, המשכתי לקיים יחסי מין עם עוד גברים עד הצבא. רובם לא היו אפילו בני הזוג שלי. מכאן אפשר להבין שמבחינה פיזית, אני רגילה לסטיואציה מינית שונה בהרבה ממה שבעלי יכול להעניק לי. חסרים לי המון אפקטים של ניסיון ואפילו ברמה של כמה זמן הוא מחזיק בפנים, שהוא מצליח דקה ולא יותר, ואני רגילה לשעה פלוס. חשוב לומר שמאז שאנו נשואים שכבנו בערך 7 פעמים, ובחודשיים האחרונים בכלל לא. ההריון בכלל מוריד לי את החשק המיני אך גם בלעדיו, אנו מגיעים למצב שהוא גומר תוך דקה וכמה שהוא מנסה לענג אותי, זה לא אותו דבר כמו שהייתי רגילה בקיום יחסי מין. האם כל חיי אצטרך להגיע לסיפוק מיני רק לאחר שבעלי גומר ולא בחדירה? הלכנו לייעוץ מיני אבל מפאת חוסר תקציב הפסקנו באמצע לפני שהספקנו ללמוד משהו. כרגע המצב הוא שאני מאוננת פשוט הרבה ומרגישה תחושת סלידה מינית ממנו כל פעם שהוא מנסה לגעת בי בצורה מינית. האם מצב זה מוכר לרב? שחוזרות בתשובה רגילות להתנהלות שונה בחיי המין? האם יש מה לעשות? תודה רבה!

תשובה

שלום וברכה

אכן כך.

חובה להמשיך ללכת להדרכה מינית שהוא ילמד איך להתנהל איתך ואת תלמדי איך להתנהל איתו. זה דבר נחוץ ביותר ואסור להימנע עקב חוסר ממון, זה חשוב יותר מלחם.

בהצלחה רבה,בנימין שמואלי