תפילה וברכות

קריאת ספר תהילים שלם במשך השבוע,האם אומרים את היהי רצון

  • ל' סיון התשע"ה

שאלה

שלום כבוד הרב, אם אני אומרת בכל יום מזמור תהילים של אותו היום, כל המזמורי תהילים של אותו היום, עד יום שבת ושוב פעם... כל השבוע. אז ביום שבת שאני מסיימת את התהילים שבעצם חילקתי את הספר התהילים של כל יום, אז יש בסוף התהילים ברכה כזאת שקראתי את כל ספר התהילים שספר שמות כנגד יום שני.. וכו'.. עכשיו השאלה היא האם אני צריכה לקרוא את הברכה הזאת? זה נחשב שסיימתי את כל ספר התהילים שאמרתי בכל יום את המזמורים של אותו היום?

תשובה

שלום וברכה

תוכלי למור בשבת את היהי רצון המיוחד של שבת הנאמר בסיום כל התהילים.

בהצלחה,