שאלה על נפטר

  • כ"ב סיון התשע"ה

שאלה

שלום כבוד הרב, סבי נפטר לפני מספר חודשים בעת ניתוח שלצערי לא הצליח. פעמיים חלמתי עליו, ובשני החלומות ראיתי אותו לבוש ונראה ממש כמו שהיה נראה בעולמנו. סבי למד תורה אך הותיר אחריו ילדים מחללי שבת ולא הולכים בדרך התורה. אני כנכדתו הדתיה מאוד דואגת לו, רוצה לדעת: איך אדע האם טוב לו. מה אוכל לעשות עבורו ואיך אבקש שיגיע בחלומי?

תשובה

שלום וברכה

ברור שאת בשמירת השבת שלך מועילה לו מאוד וברור שאי שמירת השבת של שני ילדיו מפריעה לו מאוד בעולם האמת . ראי את הסרט http://sodot.tv/Site/ProDetile.asp?id=33&CategoryID=1&SubID=4. ככל שתתחזקי יותר כך תגרמי לו נחת רוח מרובה בעולם האמת.

אין להטריח נפטר שיבוא לחלומך, זה קשה להם מאוד.