אני חוטא הרה זמן וצריך עצה לכח רצון

  • י"ד סיון התשע"ה

שאלה

כבוד הרב שלום. אני פוגם בברית כבר יותר משנה ואני צריך עזרה. אני כבר לא מנאף ביד, אבל אני עדיין רואה סרטונים ודברים לא צנועים. וברגע שאני רואה משהו לא צנוע יוצא לי הזרע מעצמו. אני חייב עצה בשביל כח רצון כדי שאני אוכל להתגבר על היצר ולא לפגום בעיניים בכלל.. בבקשה תשובה מהר!!!

תשובה

שלום וברכה

אשריך שזכית להפסיק לחטוא ביד ובכך אתה כבר התקדמת מאוד במלחמת היצר וה' יתן לך את הכוחות בוודאי להמשיך ולהתעלות בעז"ה.

כעת תקבל על עצמך לא לגלוש בשום אופן באינטרנט פרוץ אלא אך ורק בחברת רימון וכדו' וכך לא תכול לראות דברים אסורים בעז"ה.