עורך עלון מעוניין לצטט מתשובותיכם.

  • ט' סיון התשע"ה

שאלה

שלום, אני אברך מפ"ת מוציא עלון תורני מזה מספר שנים, לאחרונה הוספתי טור הנקרא ליקוטי שו"ת ובו ליקוטי תשובות ממבחר רבנים, פעמים רבות אני מצטט מהתשובות הנפלאות של הרב מאירס והרב שמואלי (בשמם כמובן) האם זה בסדר מבחינתכם? העלון ללא מטרות רווח(בקושי יש פרסומות והם ממש לא מכסות כלום) כלל ומופץ עדיין רק באיזור כפר אברהם והסביבה.

תשובה

שלום בורכה

אם הנך מציין שהמקור הוא מאתר הידברות, אין לנו כל בעיה.

תבורך על זיכוי הרבים ותזכה לעשות עוד ועוד להגדיל תורה תורה ולהאדירה.