חברה השאילה בגד ולא החזירה

  • ח' ניסן התשע"ה

שאלה

שלום הרב, לפני שנה אמא שלי קנתה לי חצאית יחסית יקרה. באותו חודש, חברה ביקשה מימני ללבוש את החצאית. נתתי לה ומאז החצאית לא חזרה אלי. ביקשתי והזכרתי לה כבר כמה פעמים וכל פעם היא שכחה או לא יכלה..(יש לי הרגשה שאיבדה אותה) היא לא חברה מספיק קרובה כדי שאדבר איתה על זה ואני מרגישה שיש בי כעס עליה. זה לא סכום שאשקיע בחצאית ואמא הוציאה אותו כי אהבתי את החצאית מאוד. מה אני צריכה לעשות? מצד אחד אני מעוניינת בחצאית, ומצד שני אני לא רוצה לכעוס וקשה לי עם עצמי שאני כועסת בגלל דבר כזה.

תשובה

שלום וברכה

תשאלי אותה מתי את יכולה לבוא איליה הביתה ולחת את זה, גם כשהיא לא בבית שתכין בשקית ותקחי את זה ממנה. כך היא לא תוכל להתחמק ממך ותכולי לדעת מה עלה בגורל החצאית.

אם החצאית אבדה או התקלקלה, תגיעי איתה לפשרה ובעז"ה הכל על מקומו יבוא בשלום.