שאל את הרב - כללי

פוליטיקה

  • כ"ד אדר התשע"ה

שאלה

שלום וברכה השאלה מופנת לרב זמיר כהן איך רב שכל כך הרבה אנשים הולכים אחריו מצביע לשס וגורם להרבה אנשים שהולכים אחריו להצביע שס למרות שיש קלטות מאוד ברורות של הרב עובדיה זצל שאומר שאריה דרעי לא מקשיב לו ועושה מה שהוא רוצה . איך אפשר לבחור בו ? הרי אריה דרעי לא באמת ממשיך את הדרך של הרב אשמח לתשובה מהירה לפני הבחירות תודה מראש

תשובה

שלום וברכה

יש הקלטה ברורה בפני כל עם ישראל שמרן מודיע שהוא החזיר את הפיקדון לרבי אריה דרעי. ברור שאם אכן מרן היה סבור שדרעי לא עושה מלאכתו נאמנה הוא לא היה מחזיר אותו.

אין לדון על זמן מסויים כאשר באו לומר לרב שדרעי פותח מפלגה חדשה נגדו שהרב התבטא בביתו כפי שהתבטא וכמובן שמרן לא רצה שהדברים יהיו לעיני כל ישראל. לאחר הדברים האלו מלפני שש שנים מרן החליט ופסק שדערי יהיה יושב ראש התנועה וכך החליטו מועצת החכמים שמרן השאיר לנו ולכן חובה על כולנו להצביע אך ורק לתנועתו הקדושה של מרן כפי שמרן עצמו היה מורה לנו.

ראי מכתב שמרן מעיד לטובת דרעי http://www.kooker.co.il/%D7%94%D7%9E%D7%9B%D7%AA%D7%91-%D7%A0%D7%97%D7%A9%D7%A3-%D7%9E%D7%A8%D7%9F-%D7%A2%D7%9C-%D7%93%D7%A8%D7%A2%D7%99-%D7%91%D7%9B%D7%9C-%D7%91%D7%99%D7%AA-%D7%A0%D7%90%D7%9E%D7%9F/

בהצלחה רבה,

בנימין שמאולי